cast

CONTACTA

G Gràfic

Glòria Escoruela, formada a IDEP, a Barcelona, després d'un llarg recorregut per diferents agències de disseny, crea G Gràfic l'any 2005. Tot comença com una gran aventura plena d'energia, entusiasme i, sobretot, passió per la feina. El fruit de tot això madura en un estudi de comunicació gràfica ben consolidat, ple d'il·lusió, per seguir compartint projectes i noves idees.

 

Quan tens un projecte, una marca o un producte entre les teves mans, tens també, al mateix temps, un somni. Nosaltres volem ajudar-te a definir-lo, reformular-lo, imaginar-lo i comunicar-lo, acompanyant-te de la millor manera. Per a això, abans de començar a dissenyar analitzarem el context, coneixerem el teu públic, a qui vols arribar, i plantejarem junts l'estratègia més adequada al teu posicionament, als teus objectius. Serà un projecte a la teva mesura.

 

Un bon equip humà de col·laboradors i especialistes ens emparen en aquesta travessia per desenvolupar cada encàrrec, per seguir creixent, renovant-nos i explorant, en equip, nous reptes creatius. D'aquesta forma ens aproximem als nostres somiadors clients, fent-los arribar la nostra atenció estreta i propera.  Aquest és el nostre gran propòsit.

 

A G Gràfic treballem sota el concepte de la claredat, la senzillesa gràfica, sense oblidar-nos del detall i rigor que comporta arribar a aquest punt de simplicitat artística. El resultat de les nostres petites i grans idees podran ser traslladades a qualsevol suport físic o interactiu que els nostres clients escullin.

 

 

© 2015